Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 Hannah Montana Logo.PNG

Miley Cyrus esittää sarjassa hannah montanaa ja Miley pyrki hannah montanan rooliin kun hän oli 11v. Hän sai roolin 12-vuotiaana ja ohjelmaa alettiin kuvaamaan kun Miley oli 13-vuotias.

Hannah Montana on Emmy-ehdokkuuden saanut yhdysvaltalainenDisney Channelin televisiosarja, jonka esitys alkoi 24. maaliskuuta2006. Sarja kertoo teinitytöstä, joka elää kaksoiselämää teinityttönä nimeltä Miley Stewart (Miley Cyrus) ja joka on kuitenkin myös kuuluisa pop-laulaja Hannah Montana. Kukaan ei tiedä hänen salaisuuttaan, paitsi hänen läheiset ystävänsä ja perhe.

Sarjan 1, 2. ja 3. tuotantokauden jaksoja on dubattusuomeksi, ja niitä esitetään hyvin usein (erityisesti päivällä, iltaisin yleensä tekstitetty suomeksi, mutta puhuttu englanniksi).

Sarjaa alettiin esittää MTV3-kanavalla 6. syyskuuta2008 alkaen.

9. huhtikuuta 2008 tiedotettiin, että sarjasta tehdään myös 3. tuotantokausi jonka kuvaukset alkoivat 4. elokuuta 2008.

Sarjaan perustuva elokuva Hannah Montana: The Movie sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 10. huhtikuuta 2009 ja Suomessa 1. toukokuuta2009.

Hannah Montanan näyttelijä, Miley Cyrus, ilmoitti ettei jatka roolissaan neljännen tuotantokauden jälkeen, koska hän halusi keskittyä musiikkiuransa kehittämiseen. Kuitenkin Hannah Montana The Movie menestyi hyvin ja Miley Cyrus ja hänen isänsä Billy Ray Cyrus ovat ilmoittaneet, että neljäskin kausi on tulossa. Se kuitenkin jäänee näillä näkymin viimeiseksi.

Sarjasta:

"Hannah Montana" eli Miley Stewart on tavallinen 16-vuotias (syntynyt 23.11.1992) tyttö, joka muuttaa Tenneseestä Malibuun isoveljensä Jacksonin ja isänsä Robby Rayn kanssa. Mileyn parhaat kaverit ovat Lilly Truscott ja Oliver Oken. Vaikka Miley saattaa vaikuttaa kömpelöltä teiniltä, hän käy läpi todellisen muodonmuutoksen noustessaan lavalle ja vain harvat tietävät hänen kaksoiselämästään Hannah Montanana. Vaikka hän on kuuluisa, haluaa hän silti elää tavallisen nuoren elämää.

Tuotanto:

Michael Poryes, joka on luonut myös Disney Channelin hittisarjan That's So Raven, on yksi sarjan tekijöistä. Ohjelman on tuottanut Disneyn kanssa yhteistyössä oleva It's a Laugh Productions, Inc.. Sarja on kuvattu Tribune Studiosilla Hollywoodissa, Kaliforniassa. Sarjan ensimmäinen jakso rikkoi ennätyksiä Disney Channelilla: se sai 5,4 miljoonaa katsojaa.

Alkuperäinen idea sarjaan on lähtöisin sarjan That's So Raven jaksosta "Goin' Hollywood", jonka piti olla pilottijakso tilannekomedialle Better Days, jossa lapset ovat pääosassa suositussa televisio-ohjelmassa kuten mutta yrittävät pitää sen

Lähteet: Wikipedia

©2020 Miley Cyrus/Hannah Montana - suntuubi.com